Online analyse


Het online meten van diverse waterstromen is essentieel om de werking van waterbehandelingssytemen te monitoren en te controleren. Geonwater BV levert maatwerk op het gebied van online analyse. Vrijwel elke parameter is betrouwbaar te meten. Denk hierbij aan waterhardheid, geleidbaarheid, desinfectie, ijzergehalte, zuurgraad, etc. Geonwater BV vertegenwoordigd analysesystemen van diverse fabrikanten.

De producten van de Gebrüder Heyl hebben een speciale plek in het leveringsprogramma van Geonwater BV. Reeds sinds de jaren tachtig levert Geonwater BV producten van deze Duitse producent van onder andere analyse apparatuur. We hebben de kennis in huis om deze systemen te integreren in de besturing van zuiveringssystemen en ontzorgen u op het gebied van onderhoud.

Heyl is onder andere bekend geworden door hun uitstekende online meetsystemen voor diverse parameters als hardheid, alkaliteit, ijzer, sulfiet en een aantal desinfectieparameters. Bekende productnamen zijn TESTOMAT (zie leaflets), SOFTMASTER EN TITROMAT.

Online analyse hangt vaak nauw samen met de besturing van een waterbehandelingssysteem. Geonwater BV zorgt voor integratie van online analyse en besturing. Op deze manier heeft u als klant altijd de beschikking over de juiste informatie over de performance van uw apparatuur.