Over ons


Kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. Dit zijn de speerpunten van waaruit Geonwater BV al ruim 30 jaren waterbehandelingsproducten levert. Wij zijn snel, flexibel, betrouwbaar en hechten waarde aan een duurzame relatie.

Wij adviseren over de mogelijkheden, verzorgen het ontwerp, de productie en de installatie tot en met de inbedrijfstelling. De vakkundige technici van Geonwater BV zijn u van dienst voor service en onderhoud gedurende de gehele levensduur van uw installatie(s).

Geonwater BV beschikt over een uitstekend standaard leveringsprogramma en heeft daarnaast jarenlange ervaring in het ontwerpen van innovatieve maatwerk installaties. Wij houden rekening met de totale kosten voor aanschaf én gebruik, waarbij wij de hoogste kwaliteitsnormen hanteren.

Door opleiding en ervaring zijn onze servicetechnici door en door vertrouwd met al onze installaties hetgeen een optimale service waarborgt. Ook is Geonwater BV VCA gecertificeerd en zijn onze technici uitgerust met alle benodigde gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wij delen graag onze jarenlange ervaring met onze klanten.