top of page
geon_sep14_029.jpg

Opslag & Distributie 

Om een veilige opslag en distributie van het geproduceerde water te waarborgen, is specialistische kennis noodzakelijk.

Zo moeten opslagtanks vanwege de kwaliteitsaspecten van het water aan een groot aantal eisen voldoen en zijn de specificaties van pompen die dienen voor dosering of drukverhoging oneindig.

Wij ondersteunen het gehele proces, van advies tot installatie en onderhoud.

2022Opslag.jpg

Opslag & Distributie 

Geonwater werkt samen met diverse leveranciers als het gaat om het inzetten van pompen, doseerunits en opslagmogelijkheden voor waterbehandelingsinstallaties. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld type, materiaalkeuze en aansturing. Afhankelijk van de toepassing zal gekozen worden uit standaard oplossingen, dan wel maatwerk oplossingen.

 

Of het nu gaat om een doseerpomp voor coagulant of flocculant, opslag waarbij kennis omtrent regelgeving van belang is of het doseren van andere vloeistoffen aan een watersysteem, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij leveren zowel pompen die zijn geschikt om continu te draaien, als pompen die uitstekend geschikt zijn voor het met enige regelmaat doseren van een vloeistof aan een waterstroom. Aansturing door een extern signaal is een optie, maar ook aansturing als onderdeel van een regelkring kan worden gerealiseerd.

 

Wij ondersteunen het gehele proces, van advies tot installatie en onderhoud. Om te kijken welke vorm van opslag en distributie voor uw installatie geschikt is, verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze technici. Zij informeren u graag naar de diverse mogelijkheden. 

bottom of page