top of page
018.jpg

Service & Montage

Veel van onze klanten waarderen het dat wij een totaalpakket kunnen bieden als het gaat om advies, engineering, productie, inbedrijfstelling en periodiek onderhoud op de langere termijn of het oplossen van storingen op locatie.

Onze mensen hebben specialistische kennis en expertise en beschikken over volledig ingerichte bedrijfsbussen met een ruim assortiment aan gereedschappen en onderdelen. Montage- en installatiewerkzaamheden worden door de servicedienst van Geonwater BV uitgevoerd en begeleid.

Vaak worden deze werkzaamheden uitgevoerd in samenwerking met partners op het gebied van kunststoftechniek, besturingstechniek, installatietechniek en montagetechnieken.

Ook werken wij graag samen met technisch personeel van onze klanten, wij hebben de ervaring dat de betrokkenheid een zeer positieve invloed heeft op het verloop van een project.

Inbedrijfstelling van installaties wordt altijd door Geonwater BV zelf uitgevoerd. Dit geldt tevens voor het instrueren en opleiden van de eindgebruiker(s).

Geonwater VCA gecertificeerd waardoor u ervan verzekerd bent dat er veilig wordt gewerkt.

Onderhoudscontracten

Gepland en doelmatig onderhoud leveren een positieve bijdrage aan de beschikbaarheid van uw systemen en installaties.

 

De servicecontracten worden per klant op maat gemaakt, waarbij naar wens de interval en intensiteit van de service kan worden bepaald.


Controle van waterkwaliteit en gebruik parameters, het nazien en reinigen van het regelmechanismen, controle van spoel- en regeneratieprocessen zijn standaard werkzaamheden die in het onderhoud zijn opgenomen.

 

De klant ontvangt na uitvoering altijd een uitgebreide rapportage van servicewerkzaamheden waarin de prestaties van uw apparatuur overzichtelijk zijn weergegeven evenals de bevindingen en evt. aanbevelingen. 

Dankzij een servicecontract van Geonwater BV bent u verzekerd van maximale beschikbaarheid en rendement van uw installaties.

Verbruiksartikelen 

In ons magazijn zorgen wij ervoor dat wij de meest gangbare verbruiksartikelen altijd op voorraad hebben. Snelle levering van bijvoorbeeld onthardingszouten, wisseling van demipatronen, filtercartridges, indicatoren voor Testomat toestellen en diverse testset, zijn voor ons dan ook geen enkel probleem.  Wilt u hier gebruik van maken? Laat het ons dan even weten, dit kan telefonisch, per mail of eenvoudig via onderstaand contactformulier.

bottom of page