top of page
Offline_analyse_1.jpg

Online Analyse

Het online monitoren van de waterkwaliteit kan voor doorslaggevend belang zijn binnen een bedrijfsproces.

Geonwater BV levert maatwerk op het gebied van online analyse. Vrijwel elke parameter is betrouwbaar te meten.

Denk hierbij aan waterhardheid, geleidbaarheid, desinfectie, ijzergehalte, en zuurgraad. Geonwater vertegenwoordigd analysesystemen van diverse fabrikanten.

online analyse.jpg

Online Analyse 

Online analyse hangt vaak nauw samen met de besturing van een waterbehandelingssysteem. Geonwater zorgt voor integratie van online analyse en besturing. Op deze manier heeft u als klant altijd de beschikking over de juiste informatie over de performance van uw apparatuur. Tijdens een gesprek bekijken we graag met u wat uw wensen en mogelijkheden hierin zijn. 

De producten van de Gebrüder Heyl hebben een speciale plek in ons leveringsprogramma van online meetapparatuur. Reeds sinds de jaren tachtig levert Geonwater producten van deze Duitse producent. We hebben de kennis in huis om deze systemen te integreren in de besturing van zuiveringssystemen en ontzorgen u op het gebied van onderhoud.

Heyl is onder andere bekend geworden door hun uitstekende online meetsystemen voor diverse parameters als hardheid, alkaliteit, ijzer, sulfiet en een aantal desinfectieparameters. Bekende productnamen zijn Testomat, Softmaster en Titromat.

Download: Testomat 2000 ECO

Download: Testomat EVO

bottom of page