top of page
Technieken&Producten.jpg

Technieken & Producten

Wij werken op basis van het “one stop shopping” principe, waarbij de directe samenwerking met de klant centraal staat.

Hierdoor beschikken we over een uitstekend standaard leveringsprogramma, leveren we vanuit een onafhankelijke positie innovatieve maatwerk installaties en streven we naar een optimale balans tussen hoge kwaliteitsnormen en kosten voor aanschaf én gebruik.

ICONS_GEONWATER_Zout water membraan V2_Zout water membraan.png

Reverse Osmose  (Membraanfiltratie) 

Nu al, maar zeker in de toekomst spelen membraantechnieken een belangrijke rol in de meeste waterbehandelingsprocessen. Geonwater heeft dan ook een breed leveringsprogramma in RO systemen voor 100 liter tot 30.000 liter per uur. Daarnaast zijn wij vooruitstrevend in het leveren van volledig digitaal bestuurde, compacte Units die geïntegreerd kunnen worden in een bestaande proces omgeving.

ICONS_GEONWATER-05_edited.png

Ionenwisselaars (Ontharders)

Een waterontharder verwijdert ongewenste kalkcomponenten uit water door gebruik te maken van een ionenwisselaar (hars). Dit principe wordt breed toegepast, van huishoudelijk gebruik tot grote industriële processen. Geonwater beschikt over een groot aanbod waterontharders, waaronder compacte units en innovatieve industrie ontharders tot 64 m³/h. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken welke installatie bij uw situatie past.

ICONS_GEONWATER_Procesautomatisering WIT.png

Proces Automatisering

Om uw installatie volledig te ondersteunen, maken wij gebruik van innovatieve hard- en software. Hiermee verbinden we data en processen zodat systemen geautomatiseerd en/of gemonitord kunnen worden en u controle heeft over uw proces. Flexibele besturing, volledig geautomatiseerd, op maat gemaakt of aangepast aan de reeds bestaande procesomgeving behoren allemaal tot de mogelijkheden.

ICONS_GEONWATER_Online analyse WIT.png

Online Analyse 

Het online monitoren van de waterkwaliteit kan van doorslaggevend belang zijn binnen een bedrijfsproces. Geonwater levert maatwerk op het gebied van online analyse. Vrijwel elke parameter is betrouwbaar te meten. Denk hierbij aan waterhardheid, geleidbaarheid, desinfectie, ijzergehalte en zuurgraad. Geonwater vertegenwoordigt analysesystemen van diverse fabrikanten.

ICONS_GEONWATER_OOOFEFE.png

Grondwater Zuivering (Filtratie)

Ongewenste elementen in het water kunnen nadelige gevolgen hebben voor processen of systemen. Filtratietechnieken bieden een oplossing waarbij de diversiteit aan filtratieapparatuur en filtermateriaal oneindig is. Geonwater denkt hierin graag met u mee. Daarbij delen we onze jarenlange ervaring en expertise om samen met u tot een passende oplossing te komen.

ICONS_GEONWATER_Skidbouw_WIT.png

Opslag & Distributie

Om een veilige opslag en distributie van het geproduceerde water te waarborgen, is specialistische kennis noodzakelijk. Zo moeten opslagtanks vanwege de kwaliteitsaspecten van het water aan een groot aantal eisen voldoen en zijn de specificaties van pompen die dienen voor dosering of drukverhoging oneindig. Wij ondersteunen het gehele proces, van advies tot installatie en onderhoud.

demi_edited.png

Demiwater Patronen

Demiwater patronen zetten drinkwater om in gedemineraliseerd water met een geleidbaarheid die kleiner is dan 1 μS/cm. De filter kan direct op het waterleidingnet worden aangesloten waardoor deze zeer flexibel kunnen worden ingezet. Wanneer de harsen verzadigd zijn met de opgeloste zouten, kan het filter eenvoudig met behulp van een bypass kraan worden losgekoppeld en bij ons omgewisseld worden.

bottom of page