top of page
Industrial Engineer

Reviews

logo_2x.png

Wupperman

De samenwerking in het project afvalwaterzuivering 2.0 is voor ons Wuppermann vooruitstrevend competitief innoverend en vriendschappelijk met 100% overgave.

1200px-CWS_logo_2019.svg.png

CWS

De samenwerking met Geonwater loopt al jaren waarin vooral de heldere communicatie en het vermogen om met de klant mee te denken en vanuit daar in onze behoefte te voorzien, een plus punt is. Ik kijk dan ook vol vertrouwen uit naar de realisatie van de complete waterbehandeling voor nieuwe cleanroomwasserij in Eindhoven.

ag-logo.png

Ardagh

Fijne partner om mee samen te werken, korte lijntjes , vaak dezelfde monteurs die ons bedrijf kennen en begrijpen dat we soms geen dagen of weken kunnen wachten.
Ik ben zeer tevreden over deze manier van samenwerken.

SNB-LOGO_circulair_02-2022_pay-off_RGB.png

SNB

Met groot vertrouwen hebben wij Geonwater de opdracht gegeven om voor ons bedrijf turn-key een waterinstallatie te ontwerpen en realiseren, waarmee Ultrapuur water kon worden geproduceerd voor de nieuwe hogedrukstoomketels. Wij hebben hierbij ervaren dat er innovatief met ons werd meegedacht waardoor we gekomen zijn tot een ontwerp dat perfect aansluit op onze wensen.

Logo-Elis-We-empower-your-day-PNG.png

Elis

Wij vertrouwen al jaren onze waterbehandeling toe aan Geonwater. Ze zijn altijd bereikbaar en komen hun afspraken na. Cruciaal voor een Cleanroom zoals het onze.

bottom of page